भारतीय समुदाय के रूप में पहले क्रिकेट क्लब की स्थापना किस समुदाय ने की थी?...


play
user
0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका पूछा गया प्रश्न है भारतीय समुदाय के रूप में पहले क्रिकेट क्लब की स्थापना किस समुदाय ने की तो बता दे दोस्तों इसकी स्थापना 1848 में ओरिएंटल के नाम से हुई थी और पहला मैच हुआ था 44 में खेला गया था उसके बाद 4 साल बाद स्थापना की गई थी

aapka poocha gaya prashna hai bharatiya samuday ke roop me pehle cricket club ki sthapna kis samuday ne ki toh bata de doston iski sthapna 1848 me oriental ke naam se hui thi aur pehla match hua tha 44 me khela gaya tha uske baad 4 saal baad sthapna ki gayi thi

आपका पूछा गया प्रश्न है भारतीय समुदाय के रूप में पहले क्रिकेट क्लब की स्थापना किस समुदाय न

Romanized Version
Likes  43  Dislikes    views  1281
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!