आईपीएल 2020 मैच कब से स्टार्ट है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अब उसने आई पी एल 2020 मैच कब से स्टार्ट है तो देख इसका जवाब है आईपीएल 2020 में 28 मार्च से शुरू होने की संभावना इसकी डेट हैव 28 मार्च है वह शुरू की गई है इसकी की है लेकिन यह कब होंगी और 27 मार्च से 1 अप्रैल से इसके लिए गवर्निंग कमेटी है वह विचार तो है

ab usne I p el 2020 match kab se start hai toh dekh iska jawab hai IPL 2020 mein 28 march se shuru hone ki sambhavna iski date have 28 march hai vaah shuru ki gayi hai iski ki hai lekin yah kab hongi aur 27 march se 1 april se iske liye governing committee hai vaah vichar toh hai

अब उसने आई पी एल 2020 मैच कब से स्टार्ट है तो देख इसका जवाब है आईपीएल 2020 में 28 मार्च से

Romanized Version
Likes  1  Dislikes    views  59
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!