इसी का मुख्यालय कहाँ है?...


play
user

Suman Saurav

Government Teacher & Carrear Counsultent

0:24

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आप अपना स्नेह आई एस आई का मुख्यालय कहां है तो आगे साई इस तरह भारत की गुप्तचर एजेंसी राव है रिसर्च एंड एनालिसिस विंग है उसी तरह पाकिस्तान की गुप्तचर एजेंसी आईएसआई है इसका मुख्यालय लाहौर में है लाहौर के कराची शहर में है तथा भारत में रोका मुख्यालय दिल्ली में है दिल्ली में होम मिनिस्टर के अंदर में है

aap apna sneh I s I ka mukhyalay kahaan hai toh aage sai is tarah bharat ki guptachar agency rav hai research and analysis wing hai usi tarah pakistan ki guptachar agency isi hai iska mukhyalay lahore mein hai lahore ke karachi shehar mein hai tatha bharat mein roka mukhyalay delhi mein hai delhi mein home minister ke andar mein hai

आप अपना स्नेह आई एस आई का मुख्यालय कहां है तो आगे साई इस तरह भारत की गुप्तचर एजेंसी राव है

Romanized Version
Likes  7  Dislikes    views  174
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!