झारखंड में किसकी सरकार बनी?...


user

Rs Rathore

Politician

0:29
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अब किशन है झारखंड में किसकी सरकार बनी है हाल ही में 2019 में झारखंड के अंदर जो है झारखंड मुक्ति मोर्चा नाम की एक राजनीतिक पार्टी है उनकी सरकार बनी है और उनके मुख्यमंत्री बने हैं श्री हेमंत सोरेन जी हेमंत सोरेन जी

ab kishan hai jharkhand me kiski sarkar bani hai haal hi me 2019 me jharkhand ke andar jo hai jharkhand mukti morcha naam ki ek raajnitik party hai unki sarkar bani hai aur unke mukhyamantri bane hain shri hemant soren ji hemant soren ji

अब किशन है झारखंड में किसकी सरकार बनी है हाल ही में 2019 में झारखंड के अंदर जो है झारखंड म

Romanized Version
Likes  10  Dislikes    views  110
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!