राजा दशरथ के पत्नी में से 2 पुत्र कितने ?...


play
user
0:25

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका पूछा गया प्रश्न है कि राजा दशरथ के पत्नी में से 2 पुत्र कितने तुम्हें बता दूं कि राजा दशरथ जी ने कुल 3 पत्नियां थी और तीनों पत्नियों में से बात करें तो उनको उल्टा संतान थे जिसमें जो संतान थे वह राम भरत लक्ष्मण और शत्रुघ्न थे जिसमें 1 माह से दो संतान थे

aapka poocha gaya prashna hai ki raja dashrath ke patni me se 2 putra kitne tumhe bata doon ki raja dashrath ji ne kul 3 patniya thi aur tatvo patniyon me se baat kare toh unko ulta santan the jisme jo santan the vaah ram Bharat lakshman aur shatrughan the jisme 1 mah se do santan the

आपका पूछा गया प्रश्न है कि राजा दशरथ के पत्नी में से 2 पुत्र कितने तुम्हें बता दूं कि राजा

Romanized Version
Likes  41  Dislikes    views  952
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!