सेक्स सबसे बढ़िया कौन सा होता है?...


play
user
0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न सेक्स सबसे बढ़िया कौन सा होता है तू यह डिपेंड होता है जो भी आपका पार्टनर होगा वह रिएक्शन कैसे करते हैं उसी सबसे इज दिस होता है देखिए और जो भी पाटनर एक्शन करेगा कौन करेगा उस हिसाब से आप इसको ले सकते हैं

aapka prashna sex sabse badhiya kaun sa hota hai tu yah depend hota hai jo bhi aapka partner hoga vaah reaction kaise karte hain usi sabse is this hota hai dekhiye aur jo bhi partner action karega kaun karega us hisab se aap isko le sakte hain

आपका प्रश्न सेक्स सबसे बढ़िया कौन सा होता है तू यह डिपेंड होता है जो भी आपका पार्टनर होगा

Romanized Version
Likes  29  Dislikes    views  959
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!