कपड़े कैसे पहनना चाहिए?...


play
user
0:21

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हेलो दोस्तों आप अपने समय की कब तक कैसे पढ़ना चाहिए तो दोस्तों अपने कपड़ों को अच्छी तरह से दो ही अच्छे सड़क से दवाई और बाद में से लगभग 10 घंटे तक तापमान में सूखने दें जिससे उनके कीटाणु नष्ट हो जाए बाद में उन्हें करना चाहिए

hello doston aap apne samay ki kab tak kaise padhna chahiye toh doston apne kapdo ko achi tarah se do hi acche sadak se dawai aur baad me se lagbhag 10 ghante tak taapman me sukhne de jisse unke kitanu nasht ho jaaye baad me unhe karna chahiye

हेलो दोस्तों आप अपने समय की कब तक कैसे पढ़ना चाहिए तो दोस्तों अपने कपड़ों को अच्छी तरह से

Romanized Version
Likes  10  Dislikes    views  144
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!