एलपीजी में विशेष गंध किसके कारण होता है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका पसंद है एलकेजी नहीं विशेष गंध किसके काम होता है तो देख इसका जवाब है एलपीजी में जो विशेष से गंध होती हैं हम उस में सल्फर का योग्य है मिथाइल मर्कप्तान ए नाम की जोगेश है वह मिलाई जाती है जिसके कारण है उसमें गंध आती है

aapka pasand hai LKG nahi vishesh gandh kiske kaam hota hai toh dekh iska jawab hai lpg mein jo vishesh se gandh hoti hain hum us mein sulphur ka yogya hai methyl markaptan a naam ki jogesh hai vaah milai jaati hai jiske karan hai usme gandh aati hai

आपका पसंद है एलकेजी नहीं विशेष गंध किसके काम होता है तो देख इसका जवाब है एलपीजी में जो विश

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  194
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!