स्टार स्पोर्ट्स लाइव कहा देख सकते है?...


user
0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

कि अगर आपको स्टार स्पोर्ट्स लाइव देखना ही तो आप प्ले स्टोर से एयरटेल टीवी नहीं तो डायरेक्ट जिओ टीवी इंस्टॉल करके फिर आप देख सकते हैं और नहीं तो आप टीवी चैनल में भी देख सकते तारीख

ki agar aapko star sports live dekhna hi toh aap play store se airtel TV nahi toh direct jio TV install karke phir aap dekh sakte hain aur nahi toh aap TV channel mein bhi dekh sakte tarikh

कि अगर आपको स्टार स्पोर्ट्स लाइव देखना ही तो आप प्ले स्टोर से एयरटेल टीवी नहीं तो डायरेक्ट

Romanized Version
Likes  21  Dislikes    views  849
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!