संगम के बारे में बताये?...


user

Faiz

Software Tester at Cognizant Technology Solutions.

0:21
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

संगम के बारे में बताएं तो संगम जो है जहां पर कुंभ मेला लगता है वह वाराणसी वाराणसी में जो है गंगा जमुना सरस्वती तीनों नदियों का जो है वह संगम होता है तीनों नदियां जो है हां के मिलती है एक डेल्टा कम करती है जहां पर हर साल आज है उसको डाकू और हर 5 साल में जो है महाकुंभ मनाया जाता है

sangam ke bare mein bataye toh sangam jo hai jaha par kumbh mela lagta hai vaah varanasi varanasi mein jo hai ganga jamuna saraswati tatvo nadiyon ka jo hai vaah sangam hota hai tatvo nadiyan jo hai haan ke milti hai ek delta kam karti hai jaha par har saal aaj hai usko daku aur har 5 saal mein jo hai mahakumbh manaya jata hai

संगम के बारे में बताएं तो संगम जो है जहां पर कुंभ मेला लगता है वह वाराणसी वाराणसी में जो ह

Romanized Version
Likes  542  Dislikes    views  21936
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!