user

RAZIBUL ISLAM KHAN

Teacher- 10 Years experience in colleges as a assistant professor

0:25
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

फोन क्या लिखे फोन जो है यह सेक्स मूवी है मारिए इंग्लिश को इंग्लिश मूवी भी कह सकता है तो मेरे हिसाब से यह अपन जो है यह नेकलेट वीडियो है और यह अभी बंद हो गया अभी भारत में यह फोन वीडियो और सेट बंद कर दिया

phone kya likhe phone jo hai yah sex movie hai mariye english ko english movie bhi keh sakta hai toh mere hisab se yah apan jo hai yah neklet video hai aur yah abhi band ho gaya abhi bharat mein yah phone video aur set band kar diya

फोन क्या लिखे फोन जो है यह सेक्स मूवी है मारिए इंग्लिश को इंग्लिश मूवी भी कह सकता है तो मे

Romanized Version
Likes  7  Dislikes    views  215
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
इंग्लिश सेक्स मूवी ; इंग्लिश सेक्सी मूवी ; पोर्न सेक्स ; porn kya hai ; pornkya ; पोर्न स्टार सेक्सी ; i porn ; sexemove ; इंग्लिश पोर्न ; इंडियन पोर्न ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!