ऑनलाइन टाइपिंग टेस्ट कैसे करे?...


user

Gautam

Teacher

0:26
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नागपुर एसबीआई ऑनलाइन टाइपिंग टेस्ट कैसे करें यह तो बता दो ऑनलाइन टाइपिंग टेस्ट करना है तो www.typing.com पर जाइए आप टाइप कीजिए आपका आपका स्पीड बता दिया जाता है कि उसमें सिर्फ दिखाती है कि आप कितनी स्पीड में अब टाइपिंग कर रहे हैं

nagpur sbi online typing test kaise kare yah toh bata do online typing test karna hai toh www typing com par jaiye aap type kijiye aapka aapka speed bata diya jata hai ki usme sirf dikhati hai ki aap kitni speed me ab typing kar rahe hain

नागपुर एसबीआई ऑनलाइन टाइपिंग टेस्ट कैसे करें यह तो बता दो ऑनलाइन टाइपिंग टेस्ट करना है तो

Romanized Version
Likes  12  Dislikes    views  242
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!