नवसप क्या है?...


user

Prabhat Kumar

Teacher at Oxford English High School 7 year experience

0:21
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

एन वी एस पी का पूरा नाम है नेशनल वोटर सर्विस पोर्टल यह भारतीय निर्वाचन आयोग द्वारा जारी किया एक ऑफिशियल वेबसाइट है जहां पर वोटर अपना ऑनलाइन आवेदन कर सकते हैं नए वोटर को जोड़ने के लिए या फिर अपने वोटर कार्ड में कोई करेक्शन के लिए यहां से आप आवेदन कर सकते हैं

en va s p ka pura naam hai national voter service portal yah bharatiya nirvachan aayog dwara jaari kiya ek official website hai jaha par voter apna online avedan kar sakte hain naye voter ko jodne ke liye ya phir apne voter card mein koi correction ke liye yahan se aap avedan kar sakte hain

एन वी एस पी का पूरा नाम है नेशनल वोटर सर्विस पोर्टल यह भारतीय निर्वाचन आयोग द्वारा जारी कि

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  268
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!