ना सांग्स के बारे में बताये?...


user

Faiz

Software Tester at Cognizant Technology Solutions.

0:32
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपने बोला कि ऐसा उसके बारे में बताएं तो मैं आपको बता सकता हूं सोंग्स देसी के लिए तेलुगू सोंग्स के लिए वेबसाइट है जिसमें कि आप तेलुगू MP3 सॉन्ग मूवी सोंग्स डाउनलोड कर सकते हैं ऑनलाइन प्ले कर सकते तो इनकी एक ऑफिशल लिंक है उसके नहीं जिसका लिंक है ना डॉट सोंग्स चाइना सोंग्स डॉट कॉम एंड एमएलए song.com

aapne bola ki aisa uske bare mein bataye toh main aapko bata sakta hoon songs desi ke liye telugu songs ke liye website hai jisme ki aap telugu MP3 song movie songs download kar sakte hain online play kar sakte toh inki ek official link hai uske nahi jiska link hai na dot songs china songs dot com and mla song com

आपने बोला कि ऐसा उसके बारे में बताएं तो मैं आपको बता सकता हूं सोंग्स देसी के लिए तेलुगू सो

Romanized Version
Likes  704  Dislikes    views  31335
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!