मादिगा मतलब क्या होता है?...


user

Zilpha Dsouza

Teacher- English and Commerce

0:26
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

माटी का मतलब क्या होता है तो माटी का एक तरह का जाती है जो दक्षिण भारत में आपको देखने को मिलता है एक जाति का लोग है जो मोसली आपको आंध्र प्रदेश तेलंगाना जिस इस जगह पर आपको किए जाति के लोग दिखाई देंगे

mati ka matlab kya hota hai toh mati ka ek tarah ka jaati hai jo dakshin bharat mein aapko dekhne ko milta hai ek jati ka log hai jo mosli aapko andhra pradesh telangana jis is jagah par aapko kiye jati ke log dikhai denge

माटी का मतलब क्या होता है तो माटी का एक तरह का जाती है जो दक्षिण भारत में आपको देखने को मि

Romanized Version
Likes  3  Dislikes    views  147
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!