किआरा अडवाणी के बारे में बताये?...


user
0:29
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आडवाणी बहुत ही अद्भुत अभिनेत्री हैं जिनकी मां मूवीस आई थी वह 30 साल की है और उनका जो जन्म स्थल था वह वाला मन में था उनके जो वर्क रिटर्न कर ले वह सारे चाबी है और वह काफी पर अपनी परिवार से में आती है बिलॉन्ग करती

advani bahut hi adbhut abhinetri hain jinki maa Movies I thi vaah 30 saal ki hai aur unka jo janam sthal tha vaah vala man mein tha unke jo work return kar le vaah saare chabi hai aur vaah kaafi par apni parivar se mein aati hai Belong karti

आडवाणी बहुत ही अद्भुत अभिनेत्री हैं जिनकी मां मूवीस आई थी वह 30 साल की है और उनका जो जन्म

Romanized Version
Likes  10  Dislikes    views  204
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!