user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:18
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपका प्रश्न है हॉटस्टार के तो देखे हॉटस्टार एक ऐप है जिस पर आप है हॉटस्टार के मतलब स्टार के जितने भी चैनल है वह सारे देख सकते हैं मुंह पर क्रिकेट से संबंधित और भी संबंध स्टार चैनल है जितने भी स्टार के चैनल आते हैं वह सारे देख सकते हैं वह भी

namaskar aapka prashna hai hotstar ke toh dekhe hotstar ek app hai jis par aap hai hotstar ke matlab star ke jitne bhi channel hai vaah saare dekh sakte hain mooh par cricket se sambandhit aur bhi sambandh star channel hai jitne bhi star ke channel aate hain vaah saare dekh sakte hain vaah bhi

नमस्कार आपका प्रश्न है हॉटस्टार के तो देखे हॉटस्टार एक ऐप है जिस पर आप है हॉटस्टार के मतलब

Romanized Version
Likes  15  Dislikes    views  235
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!