फ़िल्टर कॉपी के बारे में बताये?...


user
0:14
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पुस्तक फिल्टरकॉपी जो है वह एक यूट्यूब पर सहमत है क्योंकि विभिन्न लोगों के द्वारा मिलकर बनाया गया यह तरह-तरह के छोटे वीडियोस बताते हैं जिससे आपका जो है इंटरटेनमेंट मनोरंजन होते रहता है धन्यवाद

pustak filtarakapi jo hai vaah ek youtube par sahmat hai kyonki vibhinn logo ke dwara milkar banaya gaya yah tarah tarah ke chote videos batatey hain jisse aapka jo hai entertainment manoranjan hote rehta hai dhanyavad

पुस्तक फिल्टरकॉपी जो है वह एक यूट्यूब पर सहमत है क्योंकि विभिन्न लोगों के द्वारा मिलकर बना

Romanized Version
Likes  20  Dislikes    views  565
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!