कोइम्बटोरे के बारे में बताये?...


user
0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

फोन बताइए कहां के नाम से भी जाना जा सकते हैं या फिर हम उससे कयामत में भी कह सकते हैं यह कैसा है जो साउथ इंडियन जो वस्तु है तमिलनाडु का उसमें इसका विभाग पड़ता है काफी रंग बिरंगी इनको टेंपल से जैसे के पटे स्वामी स्वामी टेंपल

phone bataiye kahaan ke naam se bhi jana ja sakte hain ya phir hum usse qayaamat mein bhi keh sakte hain yah kaisa hai jo south indian jo vastu hai tamil nadu ka usmein iska vibhag padta hai kafi rang birangi inko temple se jaise ke pate swami swami temple

फोन बताइए कहां के नाम से भी जाना जा सकते हैं या फिर हम उससे कयामत में भी कह सकते हैं यह कै

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  101
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!