सिबिल क्या होता है?...


user
0:24
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सिविल इंजीनियरिंग इंजीनियरिंग की एक शाखा है जो की भक्ति को प्राकृतिक रूप से बने परिवेश में फूल सड़क बांध और भावना आदि के डिजाइन निर्माण और रखरखाव से जुड़ी है सिविल इंजीनियरिंग सैन्य अभियांत्रिकी के बाद आने वाली इंजीनियरिंग की सबसे पुरानी शाखा है

civil Engineering Engineering ki ek shakha hai jo ki bhakti ko prakirtik roop se bane parivesh me fool sadak bandh aur bhavna aadi ke design nirmaan aur rakharakhav se judi hai civil Engineering sainya abhiyantriki ke baad aane wali Engineering ki sabse purani shakha hai

सिविल इंजीनियरिंग इंजीनियरिंग की एक शाखा है जो की भक्ति को प्राकृतिक रूप से बने परिवेश में

Romanized Version
Likes  72  Dislikes    views  1157
KooApp_icon
WhatsApp_icon
7 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!