बिग्ग बॉस तेलुगु वोट की वेबसाइट क्या है?...


play
user

Kriti

Volunteer

0:18

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

बिग बॉस तेलुगू वोट की वेबसाइट क्या है तो यह है तेलुगू बिग बॉस डॉट कॉम यह इसमें आप जाकर वोट कर सकते हो इसके अलावा हॉटस्टार पर भी आपको तेलुगू बिग बॉस जो है वह देखने को मिले और वहां पर भी बताया जाता है कि किस तरह से आप को वोट करना है तो वहां से भी आप जानकारी ले सकते हो

big boss telugu vote ki website kya hai toh yah hai telugu big boss dot com yah isme aap jaakar vote kar sakte ho iske alava hotstar par bhi aapko telugu big boss jo hai vaah dekhne ko mile aur wahan par bhi bataya jata hai ki kis tarah se aap ko vote karna hai toh wahan se bhi aap jaankari le sakte ho

बिग बॉस तेलुगू वोट की वेबसाइट क्या है तो यह है तेलुगू बिग बॉस डॉट कॉम यह इसमें आप जाकर वोट

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  5
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!