बर्फी मतलब क्या होता है?...


user

Roshan Prasad Jaiswal

Junior Volunteer

0:25
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

बर्फी क्या बर्फी का मतलब क्या होता है तो बर्फी एक तरह का मीठा पदार्थ है और इटली की मीठी यू स्वीट कहा जाता है वह स्वीट सा जोक हुआ और फिर भी तेरे कि कि सूखे रूट्स ड्राई फ्रूट और दूध से और दूध मिलाकर बनाई जाती है और यह बहुत ही ज्यादा स्वादिष्ट

barfi kya barfi ka matlab kya hota hai toh barfi ek tarah ka meetha padarth hai aur italy ki mithi you sweet kaha jata hai vaah sweet sa joke hua aur phir bhi tere ki ki sukhe roots dry fruit aur doodh se aur doodh milakar banai jaati hai aur yah bahut hi zyada swaadisht

बर्फी क्या बर्फी का मतलब क्या होता है तो बर्फी एक तरह का मीठा पदार्थ है और इटली की मीठी यू

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  3
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!