अमेज़न इन क्या है?...


play
user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

का प्रश्न है अमेजॉन इन क्या तो देखी हैं अमेजॉन एक बहुत बड़ी है टपरी कंपनी है जो ऑनलाइन ऑर्डर लेती हैं और सफाई करती हैं इसके स्टोर बहुत दुनिया में बहुत जगह पर ले रहे हैं दिग्गज कंपनी के मालिक जय बजरंग दुनिया के दूसरे दिन प्रति व्यक्ति हैं

ka prashna hai amazon in kya toh dekhi hain amazon ek bahut badi hai tapari company hai jo online order leti hain aur safaai karti hain iske store bahut duniya mein bahut jagah par le rahe hain diggaj company ke malik jai bajrang duniya ke dusre din prati vyakti hain

का प्रश्न है अमेजॉन इन क्या तो देखी हैं अमेजॉन एक बहुत बड़ी है टपरी कंपनी है जो ऑनलाइन ऑर्

Romanized Version
Likes  7  Dislikes    views  165
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!