एयरटेल की वेबसाइट क्या है?...


user

Preetisingh

Junior Volunteer

0:36
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अगर आईटेल की भर्ती के बारे में बात आपको यह गूगल पर आई आपको आईफोन जो है आई स्टोर पर भी आपको यह अगले पल रह गई है और इसके आप साइट पर जाकर चार्ज वगैरा करवा सकते हैं चाहे आप अपने देश के अलावा ऑनलाइन भी www.airtel.in वेबसाइट जा सकते हैं

agar aitel ki bharti ke bare mein baat aapko yah google par I aapko iphone jo hai I store par bhi aapko yah agle pal reh gayi hai aur iske aap site par jaakar charge vagera karva sakte hain chahen aap apne desh ke alava online bhi www airtel in website ja sakte hain

अगर आईटेल की भर्ती के बारे में बात आपको यह गूगल पर आई आपको आईफोन जो है आई स्टोर पर भी आपको

Romanized Version
Likes  31  Dislikes    views  1556
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!