abp अनंदा लाइव कहा देख सकते है?...


user
0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

एबीपी आनंद को देखना है तो आपको एयरटेल टीवी या तो जिओ टीवी इंस्टॉल करके आराम से देख सकते हैं और वहां पर बहुत सारा सेटिंग का ऑप्शन आता है तो सेटिंग में जाएगा फिर आपको अपना मन से देख सकते हैं

ABP anand ko dekhna hai toh aapko airtel TV ya toh jio TV install karke aaram se dekh sakte hain aur wahan par bahut saara setting ka option aata hai toh setting mein jaega phir aapko apna man se dekh sakte hain

एबीपी आनंद को देखना है तो आपको एयरटेल टीवी या तो जिओ टीवी इंस्टॉल करके आराम से देख सकते है

Romanized Version
Likes  21  Dislikes    views  837
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!