10th रिजल्ट 2018 कहा देख सकते है?...


user

Tapendra Singh

Director, DEV CLASSES, BAREILY

0:27
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपने जहां से भी टेंथ कराया दो हजार अट्ठारह में या जहां से भी फॉर्म भरा है उसकी उस स्टेट बोर्ड की सीबीएसई बोर्ड की वेबसाइट पर जाकर के रिजल्ट पर क्लिक करें क्लिक करिए तो वह ईयर पूछेगा उस ईयर का व्रत है क्या आपका जाएगा कितने नंबर आए हैं

aapne jaha se bhi tenth karaya do hazaar attharah mein ya jaha se bhi form bhara hai uski us state board ki cbse board ki website par jaakar ke result par click kare click kariye toh vaah year puchhega us year ka vrat hai kya aapka jaega kitne number aaye hain

आपने जहां से भी टेंथ कराया दो हजार अट्ठारह में या जहां से भी फॉर्म भरा है उसकी उस स्टेट बो

Romanized Version
Likes  58  Dislikes    views  778
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!