बल्ब के अंदर कौन सी गैस पाई जाती है बल्ब बल्ब के अंदर कौन सी गैस पाई जाती है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका पसंद है बल्ब के अंदर कौन सी गैस पाई जाती हैं तो देखी इसका जवाब है बल्ब जो होता है लड्डू उसके अंदर है वह आर्गन गैस भरी जाती है बल्कि अंदर और गंदगी से भरी जाती है और बल्लू का जो फिलामेंट होता है वो टंगस्टन का बना होता है

aapka pasand hai bulb ke andar kaun si gas payi jaati hain toh dekhi iska jawab hai bulb jo hota hai laddu uske andar hai vaah organ gas bhari jaati hai balki andar aur gandagi se bhari jaati hai aur ballu ka jo filament hota hai vo tungsten ka bana hota hai

आपका पसंद है बल्ब के अंदर कौन सी गैस पाई जाती हैं तो देखी इसका जवाब है बल्ब जो होता है लड्

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  206
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!