डीजल के तेल में कार्बन परमाणु की संख्या क्या होगी?...


play
user

Ajay kumar

Teacher

0:34

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हेलो भाई नमस्कार आपका बिरसा ने डीजल के तेल में कार्बन परमाणु की संख्या क्या होती है उचित डीजल में 12 - 20 कारण परमाणु होते डीजल एक प्रकार का इधर ने जो हाइड्रोकार्बन से बना है डीजल का क्वथनांक 170 से 360 डिग्री सेल्सियस के बीच होता है ओके

hello bhai namaskar aapka birsa ne diesel ke tel me carbon parmanu ki sankhya kya hoti hai uchit diesel me 12 20 karan parmanu hote diesel ek prakar ka idhar ne jo hydrocarbon se bana hai diesel ka kwathnank 170 se 360 degree celsius ke beech hota hai ok

हेलो भाई नमस्कार आपका बिरसा ने डीजल के तेल में कार्बन परमाणु की संख्या क्या होती है उचित ड

Romanized Version
Likes  23  Dislikes    views  387
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!