पड़ोस की लडक़ी आपको प्यार करती है या नहीं?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जी नहीं पड़ोस की लड़की मुझे प्यार नहीं करती है कि वह मेरे पड़ोस में ऐसी कोई लड़की नहीं है और एक मेरा दोस्त के पड़ोस में एक लड़की है जो उससे प्यार करती है तो आपका ऐसा सवाल था इसलिए ऐसा जवाब देना पड़ा मुझे

ji nahi pados ki ladki mujhe pyar nahi karti hai ki vaah mere pados me aisi koi ladki nahi hai aur ek mera dost ke pados me ek ladki hai jo usse pyar karti hai toh aapka aisa sawaal tha isliye aisa jawab dena pada mujhe

जी नहीं पड़ोस की लड़की मुझे प्यार नहीं करती है कि वह मेरे पड़ोस में ऐसी कोई लड़की नहीं है

Romanized Version
Likes  5  Dislikes    views  79
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!