खेल रत्न अवार्ड क्या होता है और ये किसे दिया जाता है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आप अपने खेल रत्न अवॉर्ड किस खेल में उत्कृष्ट योगदान योगदान है वह क्षेत्र में बहुत ही अच्छा होता है उनका नाम राजीव गांधी खेल रतन पुरस्कार है जो खेल की दुनिया में दिया जाने वाला भारत का सर्वोच्च पुरस्कार है

aap apne khel ratna award kis khel mein utkrasht yogdan yogdan hai vaah kshetra mein BA hut hi accha hota hai unka naam rajeev gandhi khel ratan puraskar hai jo khel ki duniya mein diya jaane vala bharat ka sarvoch puraskar hai

आप अपने खेल रत्न अवॉर्ड किस खेल में उत्कृष्ट योगदान योगदान है वह क्षेत्र में बहुत ही अच्छा

Romanized Version
Likes  10  Dislikes    views  198
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!