क्रिकेट में विराट कोहली कब से कप्तानी करने लगा?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

मैं आपको उसने क्रिकेट विराट कोहली कब से करता नहीं करने का तो देख इसका जवाब है विराट कोहली कुत्ता नहीं है वह 2014 में कैसी है वह विराट कोहली है वह मंडी में भी कप्तानी करने लगा था जब से वनडे में कप्तानी धोनी नहीं छोड़ी है उन्होंने कप्तानी करनी शुरू कर दी

main aapko usne cricket virat kohli kab se karta nahi karne ka toh dekh iska jawab hai virat kohli kutta nahi hai vaah 2014 mein kaisi hai vaah virat kohli hai vaah mandi mein bhi kaptani karne laga tha jab se oneday mein kaptani dhoni nahi chodi hai unhone kaptani karni shuru kar di

मैं आपको उसने क्रिकेट विराट कोहली कब से करता नहीं करने का तो देख इसका जवाब है विराट कोहली

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  171
WhatsApp_icon
2 जवाब
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

2018

2018

2018

Romanized Version
Likes  3  Dislikes    views  93
WhatsApp_icon
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!