मानव जीवन में अधिकारों का क्या महत्व है?...


user

Shubham Saini

Software Engineer

0:24
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

मानव जीवन में अधिकारों का क्या महत्व है मानव जीवन में अधिकारों का बहुत बड़ा महत्व है इस दुनिया में प्रत्येक जीव जंतु और मनुष्य अपना अधिकार होता है अथॉरिटी होती है और अपने अधिकार के लिए आप लड़ भी सकते हो और न्यायिक रूप से आपका अधिकार आपको मिलेगा

manav jeevan me adhikaaro ka kya mahatva hai manav jeevan me adhikaaro ka bahut bada mahatva hai is duniya me pratyek jeev jantu aur manushya apna adhikaar hota hai authority hoti hai aur apne adhikaar ke liye aap lad bhi sakte ho aur nyayik roop se aapka adhikaar aapko milega

मानव जीवन में अधिकारों का क्या महत्व है मानव जीवन में अधिकारों का बहुत बड़ा महत्व है इस दु

Romanized Version
Likes  330  Dislikes    views  3295
KooApp_icon
WhatsApp_icon
7 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!