वो कौन सी चीज है जिसे हम देख सकते है लेकिन छू नहीं सकते ?...


user

Vikas Singh

Political Analyst

0:16
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

देखे हार्डवेयर वह चीज होता है जिसको हम छू सकते हैं और महसूस कर सकते हैं जैसे कीबोर्ड माउस डेक्सटॉप सॉफ्टवेयर वह चीज होता है जिसे हम देख सकते हैं लेकिन पकड़ नहीं सकते हैं धन्यवाद

dekhe Hardware vaah cheez hota hai jisko hum chu sakte hai aur mehsus kar sakte hai jaise keyboard mouse deksatap software vaah cheez hota hai jise hum dekh sakte hai lekin pakad nahi sakte hai dhanyavad

देखे हार्डवेयर वह चीज होता है जिसको हम छू सकते हैं और महसूस कर सकते हैं जैसे कीबोर्ड माउस

Romanized Version
Likes  13  Dislikes    views  1485
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
ऐसी कौन सी चीज है जिसे हम देख सकते हैं मगर छू नहीं सकते ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!