पण्डित प्रताप नरायण मिश्र का जन्म कब हुवा था?...


play
user

munmun

Volunteer

0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पंडित नारायण मिश्र का जन्म जो है वह 24 सितंबर 18 से 56 ईसवी में उत्तर प्रदेश के उन्नाव जिले में वैसे गांव में हुआ था और यह जो है कात्यायन गोत्र है और कान्यकुब्ज ब्राह्मण पंडित संकट 3 के पुत्र थे

pandit narayan mishra ka janam jo hai vaah 24 september 18 se 56 isvi mein uttar pradesh ke unnaav jile mein waise gaon mein hua tha aur yah jo hai katyayan gotra hai aur kanyakubj brahman pandit sankat 3 ke putra the

पंडित नारायण मिश्र का जन्म जो है वह 24 सितंबर 18 से 56 ईसवी में उत्तर प्रदेश के उन्नाव जिल

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  5
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!