घर बैठे प्राइवेट एलएलबी का कोर्स कितने साल तक हो सकता है?...


user

Shyam Kanaujia

Advocate...a Manegar Of Inter College..yoga Trainer,..

0:27
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार देखी एलएलबी 2 कल का कोर्स है वह प्राइवेट नहीं होता हां पता चल द्वारा होता है ओपन यूनिवर्सिटी है 19 है दोस्ती करने में तो वहां से अस्पताल के द्वारा तो कर सकते हैं पर अभी प्राइवेट की व्यवस्था यूनिवर्सिटी में नहीं है

namaskar dekhi llb 2 kal ka course hai vaah private nahi hota haan pata chal dwara hota hai open university hai 19 hai dosti karne mein toh wahan se aspatal ke dwara toh kar sakte hain par abhi private ki vyavastha university mein nahi hai

नमस्कार देखी एलएलबी 2 कल का कोर्स है वह प्राइवेट नहीं होता हां पता चल द्वारा होता है ओपन य

Romanized Version
Likes  17  Dislikes    views  496
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!