दुनिया में फुटबॉल का जादूगर किसे कहा जाता है?...


play
user

munmun

Volunteer

0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

दुनिया में फुटबॉल का जो जादूगर है वह पहले को कहा जाता है और उनका नाम ज़हन में आते ही एक कश्मीरी करिश्माई फुटबॉलर की तस्वीर बनती और वह दुनिया के सर्वकालिक सर्वश्रेष्ठ फुटबॉलर हैं और रहेंगे और पहले वाकई फुटबॉल के शहंशाह है

duniya mein football ka jo jaadugar hai vaah pehle ko kaha jata hai aur unka naam zahan mein aate hi ek kashmiri karishmai footballer ki tasveer banti aur vaah duniya ke sarvakalik sarvashreshtha footballer hain aur rahenge aur pehle vaakai football ke shahanshah hai

दुनिया में फुटबॉल का जो जादूगर है वह पहले को कहा जाता है और उनका नाम ज़हन में आते ही एक कश

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!