गस्त क्या है?...


play
user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:23

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

गत गत गत का मतलब पहरेदारी है आपसे पहरेदारी कर सकते हैं खासतौर से उधारी करना रात में चौकीदारी करना पहरा जारी करना एक ही है या गश्त करने पेट्रोलिंग भी कहते हैं इसको इंग्लिश में पेट्रोलिंग तो है रात्रि में जब चौकीदार हैं या पुलिस वाले हैं जो पैरा लगाते हैं उसी को गश्त करते हैं

gat gat gat ka matlab paharedari hai aapse paharedari kar sakte hain khaasataur se udhari karna raat mein chaukidari karna pahara jaari karna ek hi hai ya gasht karne patrolling bhi kehte hain isko english mein patrolling toh hai ratri mein jab chaukidaar hain ya police waale hain jo paira lagate hain usi ko gasht karte hain

गत गत गत का मतलब पहरेदारी है आपसे पहरेदारी कर सकते हैं खासतौर से उधारी करना रात में चौकीदा

Romanized Version
Likes  10  Dislikes    views  203
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!