1 साल में कितने दिन कितने घंटे और कितने सेकंड मिनट होते हैं?...


play
user
0:46

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सवाल है 1 साल में कितने दिन कितने घंटे और कितने सेकंड मिनट होते हैं जवाब है पृथ्वी को सूरज का एक चक्कर लगाने में 365 दिन 6 घंटे 48 मिनट तथा 45 दशमलव 41 सेकंड लगता है इसे वार्षिक गति कहा जाता है वार्षिक गति के कारण मौसम बदलता है

sawaal hai 1 saal me kitne din kitne ghante aur kitne second minute hote hain jawab hai prithvi ko suraj ka ek chakkar lagane me 365 din 6 ghante 48 minute tatha 45 dashamlav 41 second lagta hai ise vaarshik gati kaha jata hai vaarshik gati ke karan mausam badalta hai

सवाल है 1 साल में कितने दिन कितने घंटे और कितने सेकंड मिनट होते हैं जवाब है पृथ्वी को सूरज

Romanized Version
Likes  21  Dislikes    views  569
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!