सिले राजनीतिक विज्ञान को किस से समबद्ध मानता है?...


play
user

AMAN KUMAR

TEACHER | UPSC ASPIRANT | UNACADEMY

0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है कि राजनीतिक विज्ञान को किस में संबंध बनाता है मानता है मैं आपको बताना चाहूंगा कि राजनीतिक संबंध राजनीतिक विज्ञान का संबंध राजनीति से होता है तथा संविधान से होता तथा लोकतंत्र और हमारे देश किसी भी देश से हो सकता है धन्यवाद

aapka prashna hai ki raajnitik vigyan ko kis me sambandh banata hai maanta hai main aapko batana chahunga ki raajnitik sambandh raajnitik vigyan ka sambandh raajneeti se hota hai tatha samvidhan se hota tatha loktantra aur hamare desh kisi bhi desh se ho sakta hai dhanyavad

आपका प्रश्न है कि राजनीतिक विज्ञान को किस में संबंध बनाता है मानता है मैं आपको बताना चाहूं

Romanized Version
Likes  27  Dislikes    views  1352
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!