हम लोग सेक्स को प्राइवेट क्यों रखते हैं?...


user

Ashok Clinic

Sexologist

0:16
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

लोग सेक्स को प्राइवेट क्यों रखती है जिंदगी देखिए नंगा कोई भी नहीं आता हर चीज की मर्यादा सिस्टम होता है तो सेक्सी है चुपके से चुपके से अपनी चारदीवारी के अंदर ही किया जाता है

log sex ko private kyon rakhti hai zindagi dekhiye nanga koi bhi nahi aata har cheez ki maryada system hota hai toh sexy hai chupake se chupake se apni chardivari ke andar hi kiya jata hai

लोग सेक्स को प्राइवेट क्यों रखती है जिंदगी देखिए नंगा कोई भी नहीं आता हर चीज की मर्यादा सि

Romanized Version
Likes  325  Dislikes    views  4426
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!