सेक्स से मन नहीं भरता क्यों?...


user

Ashok Clinic

Sexologist

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

से मन नहीं भरता क्यों जी आपकी रुचि है आप आप ही पर हैं देखी जाती हर चीज की बुरी होती है इसके कंट्रोल के लिए अब दवाई ले मेरे से संपर्क करें अशोक क्लिनिक चांदनी चौक दिल्ली में है फतेहपुरी मस्जिद के पास समय लेकर मिले मोबाइल नंबर है 9809 2140

se man nahi bharta kyon ji aapki ruchi hai aap aap hi par hain dekhi jaati har cheez ki buri hoti hai iske control ke liye ab dawai le mere se sampark kare ashok clinic chandni chauk delhi mein hai fatehpuri masjid ke paas samay lekar mile mobile number hai 9809 2140

से मन नहीं भरता क्यों जी आपकी रुचि है आप आप ही पर हैं देखी जाती हर चीज की बुरी होती है इसक

Romanized Version
Likes  314  Dislikes    views  4983
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!