छोटे बच्चों के होंठ फटे हो तो कैसे सुधारें?...


user

Sonu

Beautician,knitter Crochet

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

छोटे बच्चों की अगर वोट पड़े हुए हैं तो उससे हम नारियल होठों पर नारियल तेल लगा सकते हैं जहां सरसों का तेल लगा सकती या फिर तेजी लगा सकते हो ठीक हो जाएंगे और इसके इलावा बच्चे की नाभि पर सरसों का तेल लगाएं या फिर दीदी की

chote baccho ki agar vote pade hue hain toh usse hum nariyal hothon par nariyal tel laga sakte hain jaha sarso ka tel laga sakti ya phir teji laga sakte ho theek ho jaenge aur iske alawa bacche ki nabhi par sarso ka tel lagaye ya phir didi ki

छोटे बच्चों की अगर वोट पड़े हुए हैं तो उससे हम नारियल होठों पर नारियल तेल लगा सकते हैं जहा

Romanized Version
Likes  6  Dislikes    views  67
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!