सेक्स के लिए लड़कियां कैसे इशारे करती हैं?...


user
0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सेक्स के लिए लड़कियां कैसे इशारे करती है निशा में लड़कियों को सेक्स की जरूरत होती है वह अपने पुरुष मित्रों के गानों को उठती है या उनको किसी से करती हैं उनके पैरों के हाथ में है या कई बार जो थोड़ी तेज लड़कियां होती हैं उनके लिंग को भी छू लेती है

sex ke liye ladkiya kaise ishare karti hai nisha me ladkiyon ko sex ki zarurat hoti hai vaah apne purush mitron ke gaano ko uthati hai ya unko kisi se karti hain unke pairon ke hath me hai ya kai baar jo thodi tez ladkiya hoti hain unke ling ko bhi chu leti hai

सेक्स के लिए लड़कियां कैसे इशारे करती है निशा में लड़कियों को सेक्स की जरूरत होती है वह अप

Romanized Version
Likes  56  Dislikes    views  1031
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!