शेयर मार्केट में कैंडल का क्या मतलब है?...


user

Deepak Deshwal

Stock Market Researcher

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

शेयर मार्केट में कैंडल का मतलब है कि कैंडल उतार-चढ़ाव को दर्शाती है कैंडल खरीदारी और बिकवाली को दर्शाती कैंडल से आकर पता कर सकते हो कि बिकवाली और खरीदारी कैसे हो रही है

share market me Candle ka matlab hai ki Candle utar chadhav ko darshatee hai Candle kharidari aur bikvali ko darshatee Candle se aakar pata kar sakte ho ki bikvali aur kharidari kaise ho rahi hai

शेयर मार्केट में कैंडल का मतलब है कि कैंडल उतार-चढ़ाव को दर्शाती है कैंडल खरीदारी और बिकवा

Romanized Version
Likes  29  Dislikes    views  259
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!