प्यार में लोग मरते क्यों हैं?...


user

Ritu Goyal

Motivational Speaker

0:21
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

प्यार में लोग मरते क्यों है देखिए जो हम सोते हैं उनके अंदर फीलिंग्स होती है नेचर होता है हर तरह की टाइम को लेकर उनके में डिफरेंट फ्रेंड फीलिंग होती है फीलिंग समस्या सीन नहीं रहती है फिल्म सिपरेशन कंडीशन अट्रैक्शन की वजह से ही वह दूसरे की साइड अट्रैक्ट होती है इसलिए वह लोग प्यार में मरते हैं

pyar me log marte kyon hai dekhiye jo hum sote hain unke andar feelings hoti hai nature hota hai har tarah ki time ko lekar unke me different friend feeling hoti hai feeling samasya seen nahi rehti hai film separation condition attraction ki wajah se hi vaah dusre ki side attract hoti hai isliye vaah log pyar me marte hain

प्यार में लोग मरते क्यों है देखिए जो हम सोते हैं उनके अंदर फीलिंग्स होती है नेचर होता है ह

Romanized Version
Likes  68  Dislikes    views  1344
KooApp_icon
WhatsApp_icon
7 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!