हमारे शरीर का तापमान एकदम तेज़ी से क्यों बढ़ जाता है इसका कारण क्या है,समझाइए?...


user
0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

तापमान एकदम से तो नहीं बढ़ता है देखें अगर बढ़ रहा है तो इसका मतलब यह है कि बुखार होने वाला है तो मतलब तो इसका यही होता है कारण भी कारण तो बीमारी का कुछ भी हो सकता है बैक्टीरिया कीटाणु वगैरा कुछ भी हो सकता

taapman ekdam se toh nahi badhta hai dekhen agar badh raha hai toh iska matlab yah hai ki bukhar hone vala hai toh matlab toh iska yahi hota hai karan bhi karan toh bimari ka kuch bhi ho sakta hai bacteria kitanu vagera kuch bhi ho sakta

तापमान एकदम से तो नहीं बढ़ता है देखें अगर बढ़ रहा है तो इसका मतलब यह है कि बुखार होने वाला

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  4
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!