RSS से कोई सहीद क्यों नहीं हुआ देश के लिए?...


user

Abhay Pratap

Advocate | Social Welfare Activist

0:44
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आर एस एस सी शहीद ही लोग होते जितने अरस्तु के कार्यकर्ता मारे गए वह राष्ट्र के लिए शहीद ही आर एस टी पी पी 4 सॉन्ग सर्वश्रेष्ठ और महान बारिश उसका हर सिपाही अगर किसी समय राष्ट्र के लिए जरूरत पड़ा तो वह शहीद हो जाएगा और अगर आप प्रश्न करता हूं इससे इनकार के बाद परिणाम प्रमाण वीडियो

rss s s si shaheed hi log hote jitne arastu ke karyakarta maare gaye vaah rashtra ke liye shaheed hi R s T p p 4 song sarvashreshtha aur mahaan barish uska har sipahi agar kisi samay rashtra ke liye zarurat pada toh vaah shaheed ho jaega aur agar aap prashna karta hoon isse inkar ke baad parinam pramaan video

आर एस एस सी शहीद ही लोग होते जितने अरस्तु के कार्यकर्ता मारे गए वह राष्ट्र के लिए शहीद ही

Romanized Version
Likes  32  Dislikes    views  336
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!