मैं सेक्स करना चाहता हूँ क्या मैं सेक्स कर सकता हूँ?...


user

Shubham

Software Engineer in IBM

0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

देखिए अगर आप सेक्स करना चाहते हैं तो आप बिल्कुल कर सकते हैं इसमें कोई बुराई नहीं है लेकिन आप तभी और तभी सेक्स करें अपने पार्टनर के साथ जब वह कंफर्टेबल हो और उसको कोई दिक्कत नहीं है अगर उसको दिक्कत होती है तो आप सेक्स करने की कोशिश ना करें

dekhiye agar aap sex karna chahte hain toh aap bilkul kar sakte hain isme koi burayi nahi hai lekin aap tabhi aur tabhi sex kare apne partner ke saath jab vaah Comfortable ho aur usko koi dikkat nahi hai agar usko dikkat hoti hai toh aap sex karne ki koshish na karen

देखिए अगर आप सेक्स करना चाहते हैं तो आप बिल्कुल कर सकते हैं इसमें कोई बुराई नहीं है लेकिन

Romanized Version
Likes  2  Dislikes    views  502
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
सेक्स करना ; सेक्स करना है ; sex karna ; मैं आपके साथ सेक्स करना चाहता हूं ; sex krna ; sex karna hai ; sex karna h ; sex karana ; sex kar ; sax krna ; sax karna ; mujhe sex krna h ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!