राशन कार्ड कैसे बनवाते हैं?...


user
0:26
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

दोस्तो आपका प्रश्न है कि अपने इंडिया में राशन कार्ड कैसे बनाऊंगा राशन कार्ड बनाने के लिए आवेदन देना होगा वीडियो में लोकगीत नाम से वहां पर एक आपका फॉर्म भरा जाएगा उसके बाद फोन नंबर विकसित करने के तीन से चार महीने बाद राशन कार्ड आ जाएगा

doston aapka prashna hai ki apne india mein raashan card kaise banaunga raashan card banane ke liye avedan dena hoga video mein lokgeet naam se wahan par ek aapka form bhara jaega uske baad phone number viksit karne ke teen se char mahine baad raashan card aa jaega

दोस्तो आपका प्रश्न है कि अपने इंडिया में राशन कार्ड कैसे बनाऊंगा राशन कार्ड बनाने के लिए आ

Romanized Version
Likes  35  Dislikes    views  1089
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!