क्या हर लड़के के दिल में एक लड़की का ख्याल आता है?...


play
user

Tilak Singh

Sch.Topper,Parnassian & Author

0:16

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

लगभग हर कोई व्यक्ति चाहता है कि उसकी लाइफ में कोई ऐसी लड़की है जो उसकी लाइव बरेली मतलब जो बाय सोचता रहता हूं कोई लगभग सभी लोग सोचते हैं कि हां ऐसी लड़की उसकी जिंदगी में आनी चाहिए

lagbhag har koi vyakti chahta hai ki uski life mein koi aisi ladki hai jo uski live bareilly matlab jo bye sochta rehta hoon koi lagbhag sabhi log sochte hain ki haan aisi ladki uski zindagi mein aani chahiye

लगभग हर कोई व्यक्ति चाहता है कि उसकी लाइफ में कोई ऐसी लड़की है जो उसकी लाइव बरेली मतलब जो

Romanized Version
Likes  5  Dislikes    views  129
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
हर किसी के दिल में एक लड़का ;

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!